Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde efter Celta-kampen: Vi var bedst

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. april 2018


Valverde efter Celta-kampen: Vi var bedst

Ernesto Valverde er efterhånden en udskældt mand blandt mange Barca-fans, på trods af den solide føring i La Liga og en finaleplads i Copa del Rey - senest efter tirsdagens uafgjorte resultat mod Celta Vigo, hvor spillet igen ikke flaskede sig for giganterne fra Catalonien.

De catalanske gæster måtte nøjes med 2-2 i en svær udekamp hvor udeholdet blev reduceret til 10 mand, små 10 minutter før tid, da Sergi Roberto blev sendt i bad før sine holdkammerater.

Den ubesejrede stime fortsatte for ligaens førerhold, på trods af store vanskeligheder i tirsdagens sene opgør, hvor catalanerne fik sneget et point med hjem til Camp Nou.

- Jeg synes vi var bedst, indtil vi blev reduceret til 10 mand. Så blev vi tvunget til at ændre planden, sagde Valverde til journalisterne fra Marca efter kampen.

- Vi havde ikke kapaciteten til at presse Celta tilbage på banen, efter det røde kort. Så derfor kom udligningen desværre.

- Vi fik kun ét point. Nu har vi brug for to sejre mere for at blive mestre. Det vil vi kæmpe for, så nu må vi se, slog træneren fast.

FC Barcelona er, efter det uafgjorte resultat, nu 12 point foran Atletico Madrid på andenpladsen, hvor sidstnævnte stadig har en kamp baghånden.


Ugens mest læste

Seneste nyheder