Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

16 år siden: En kamp uden egen avl

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 18. april 2018


16 år siden: En kamp uden egen avl

FC Barcelona kunne for nogle år siden sende et helt hold på banen med spillere, som var udviklet på La Masia - Barcelonas fodboldskole. I går var historien omvendt: Ingen spillere, som løb ind på banen til kampen mod Celta Vigo er udviklet af Barcelona.

Det hænger i første omgang naturligvis sammen med, at Valverde satsede på at spare sine stamspillere forud for pokalfinalen lørdag aften. Men selvom der var tale om reserver, som ikke får meget spilletid, så var der altså hverken catalanske eller egne spillere i startopstillingen.

Ter Stegen, Semedo, Mina, Vermaelen, Digne, Andre Gomes, Paulinho, Denis Suarez, Dembele, Alcacer og Coutinho.

Samtlige spillere er købt og kun Denis og Paco er fra Spanien. Ifølge Catalunya Radio er det hele 16 år siden, at Barcelona senest sendte et mandskab på banen uden bare én spiller, som klubben selv havde udviklet. Dengang var det under Carles Rexach i en kamp mod Athletic Bilbao på San Mames, som Barcelona vandt med 2-0.

Bonano, Reiziger, Christanval, Abelardo, Coco, Rochemback, Cocu, Luis Enrique, Rivaldo, Overmars og Saviola.

Tito Vilanovas Barcelona formåede at slå Levante med 4-0 med 11 spillere, som klubben selv havde udviklet. Det var i 2012. Her følger den startopstilling:

Victor Valdes, Martin Montoya, Carles Puyol, Gerard Pique, Jordi Alba, Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Pedro, Lionel Messi og Cesc Fabregas.


Ugens mest læste

Seneste nyheder