Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis: Jeg fighter mig til succes i Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. april 2018


Denis: Jeg fighter mig til succes i Barca

Denis Suarez, som jo efterhånden er vant til at sidde på bænken, erklærer sig klar til at kæmpe sig igennem tilværelsen hos catalanerne fra FC Barcelona, efter at talentet var med fra start i tirsdagens Celta-kamp.

Suarez vil forfølge sin store drøm - at opnå succes i FC Barcelona.

Og midtbane-spilleren startede da også inde for catalanerne, da Barca, endnu en gang, drog til Suarez´s hjemby, Celta, i tirsdagens sene opgør, som endte 2-2.

- Jeg bliver aldrig træt af at minde folk om at jeg har en kontrakt som først udløber om to år. Jeg vil have succes i Barca og det kommer til at ske, slog Suarez selvsikkert fast overfor mediet SPORT efter kampen.

- Man bliver nød til at lære af sine fejl. Jeg forbedrer mig hver dag. Jeg kommer til at kæmpe hver eneste dag, så jeg får flere minutter på banen, som jo ikke er nemt i Barca.

- Jeg forsøger altid at spille godt, så jeg kan slå mit navn fast hos træneren. For mig handler det om at tage chancer op ad banen, istedet for blot at spille bolden tilbage hele tiden. Sådan er mit spil, fortsatte Suarez.

- Min drøm er at få succes i Barcelona, selvom jeg også håber på at komme tilbage til Celta Vigo en dag, langt ude i fremtiden, sagde den optimistiske midtbanespiller fast overfor mediet, kort tid efter tirsdagens slutfløjt.


Ugens mest læste

Seneste nyheder