Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nolito: Fucking godt hvis vi vinder

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 19. april 2018


Nolito: Fucking godt hvis vi vinder

Nolito, der tidligere har spillet i FC Barcelona, er nu at finde i Sevilla og er efterhånden blevet 31 år. Han glæder sig til pokalfinalen, hvor han håber på, at træneren tildeler ham spilletid. Han erkender, at det vil være 'fucking godt' hvis andaluserne hiver pokalen hjem. Det fortæller han til SPORT, som besøgte ham til et interview.

- Det er sandt. Barcelona ændrede mig fremfor noget andet. Luis Enrique ændrede mig. Og alle de trænere, som jeg har haft. Jeg Lucho (Luis Enrique) ændrede mig mest. Jeg var på den alder, hvor det handlede om at tage skridtet frem eller gå helt tilbage. Han hjalp mig videre.

- Jeg var tæt på at vende tilbage til Barcelona senere, men jeg tog til Manchester City i stedet. Barcelona havde været interesseret i mig i flere år, men tingene sker af en grund. Jeg var tæt på Barcelona, men med min familie, min agent og alle rundt om mig valgte jeg at tage til City.

- Barcelona er den værste modstander vi kunne få i finalen, ja. Men der er altid fordele og ulemper ved alt. De er favoritter til at vinde pokalen, men det er en kamp, hvor der er masser af gensidig respekt. Vi kan godt gå ud og smadre dem. Hvis du slår Barcelona i en finale, så er det dobbelt så godt; for udover at slå dem, så får du også pokalen.

- Selvfølgelig bliver det svært, men i en finale kan alt ske. Uanset hvem, der får chancen på banen, så kommer de til at nyde det og får noget til historiebogen. Og hvis vi vinder, så er det fucking godt. Det er svært, men det er altså også svært at spille mod Leganés.

- Det ville være den bedste følelse, hvis vi vinder. Det er min første sæson her og det ville være forrygende at vinde en pokal til fansene.

- Det er klart, at de hold, som har spillet i tre turneringer, er trætte på dette tidspunkt af sæsonen, men det er en finale og alle giver alt.


Ugens mest læste

Seneste nyheder