Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde har sin startopstilling klar

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 20. april 2018


Valverde har sin startopstilling klar

I morgen aften er der Copa del Rey finale når FC Barcelona og Sevilla brager sammen på Wanda Metropolitano. Ernesto Valverde kan vinde sit første trofæ som cheftræner i den catalanske klub og ifølge Mundo Deportivo har han allerede sin startopstilling til finalen klar.

Barcelonas forventede startopstilling
Cillessen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Coutinho

Kun Ousmane Dembélé og Paulinho kan forventes at starte inde hvis ovenstående startopstilling ikke holder stik. Begge spillere startede inde mod Celta Vigo i midtugen, men her var der tale om store rotationer på holdet. I morgen har Valverde alle sine spillere klar.

Umiddelbart er der igen tale om en 4-4-2 med Coutinho som ekstra fylde på midtbanen, men brasilianeren kan også spille i venstre side af angrebet og gøre det til en 4-3-3 formation. Der er ingen tvivl om, at Valverde vægter resultaterne over spillet og derfor gerne bibeholder sin 4-4-2 formation i jagten på et godt resultat.

Der er kick off i morgen aften klokken 21.30. Kampen kan streames her - og husk at du kan få odds 8,00 på at Barcelona vinder. Klik her for at læse mere.


Ugens mest læste

Seneste nyheder