Barca brillerede sig til pokalen: 5-0

Copa del Rey - 21. april 2018

Der var på forhånd lagt op til en svær mission for FC Barcelona, som lørdag aften mødte Sevilla i finalen af Copa del Rey. Men kampen blev aldrig det bjerg for Barcelona, som ventet. Catalanerne spillede en forrygende fodboldkamp og bankede Sevilla - og hentede dermed pokalen hjem.

Cillessen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Coutinho

Ter Stegen, Semedo, Denis, Paulinho, Alcácer, Dembelé og Vermaelen

- 0-1 14' - Suárez
- 0-2 31' - Messi
- 0-3 40' - Suárez
- 0-4 52' - Iniesta
- 0-5 69' - Coutinho (Straffespark)

8'
- Barcelona har åbnet bedst op for kampen og har presset Sevilla ned. Andaluserne får ikke gang i deres boldomgang og efter en ihærdig start af Suárez får han her frispark små 30 meter fra Sevillas mål.

9'
- Messi med et superskud direkte på frisparket! Bolden sidder helt, helt oppe i krydset, men keeperen får lige vippet den ud til hjørnespark.

9'
- Coutinho sender hjørnesparket ind i boksen og den ligger perfekt til en fri Rakitic, men kroaten får slet ikke ramt kuglen.

14' - MÅL!!
- Voldsomt mål på Wanda! Cillessen sender bolden helt op til Sevillas felt. Coutinho har udgangsposition lige ved midterlinjen og er dermed ikke offside. Han stormer ned til kuglen, trækker ind til målet og vipper den forbi keeperen og ind til Suárez, som sender den det sidste stykke over stregen. 1-0!

17'
- Første chance til Sevilla. Alba fanges højt oppe og Navas bliver sendt i dybden. Han sender den ind i feltet, men Umtiti headr den ud til hjørnespark.

18'
- KÆMPE CHANCE! Correa snyder Barcelonas offside-fælde og er helt fri i bagrummet, men flugter fuldstændig forkert.

28'
- OVERLIGGER! Iniesta forsøger sig fra kanten af feltet, skuddet er ikke farligt, men bolden strejfer lige en Sevilla-spiller og snyder keeperen, men overliggeren redder for andaluserne.

29'
- Vazquez er helt fri i bagrummet på et indlæg, men Cillessen redder let hovedstødet.

31' - MÅL!!
- Så står der helt fortjent 2-0! Alba og Iniesta kombinerer godt. Bolden bliver lige rettet af og lander bag Alba, men med en hælaflevering finder han Messi, som banker den op i nettaget til 2-0.

32'
- Messi snydt for en friløber. Linjedommeren står i en god position og der er tydeligvis ikke offside, men han dømmer den alligevel.

35'
- Nat og dag for Suárez. Først erobrer han ihærdigt kuglen et par meter fra mål ved baglinjen. Men i stedet for at spille den tilbage i feltet til en helt fri Piqué, så forsøge han selv fra 0 grader - og får kun hjørnespark. Piqué stod klar til at prikke den i mål.

38'
- Alba sparker bolden ud af kommunen, men den lander lige hos Rakitic, som lynhurtigt piller den ned og sender den i dybden til Messi. Argentineren lader den gå gennem benene og snyder to mand og er alene fra midten og ned til målet, men Escudero river ham ned bagfra - han får dog kun gult, da Lenglet var ved hans side.

40' - MÅL!!
- Så står der 3-0! Og igen er det et forrygende opspil. Suárez finder Messi og løber i dybden. Messi ser det og spiller den perfekt ned til Suárez, som trækker ind i feltet og hugger den i kassen til 3-0.

49'
- Suárez ødelægger en kæmpe chance. Og kort efter får Sarabia en gylden chance, men Alba redder med hele livet og brager ned i tacklingen.

52' - MÅL!!
- INIESTA! Kaptajnen! Han er på tavlen - og naturligvis på en Messi-assist. Han bliver sendt ind i feltet og venter til målmanden laver sit udfald, han runder ham og sparker den sikkert ind til ydmygende 4-0!

62'
- Centimeter fra 5-0! Busquets modtager den på kanten af feltet i fri position og forsøger at snige kuglen ind ved fjerneste stolpe. Men den sniger sig lige forbi.

64'
- Med meget få kampe om året er det imponerende, hvor skarp Cillessen her. Sandro stormer ned mod målet og er alene med keeperen, som flot redder.

68'
- Absolut dårligt dommerarbejder. Iniesta spiller bolden til Messi og bliver efterfølgende klokkeklart hægtet. Messi mister bolden straks, men dommeren dømmer ikke frispark til Iniesta forinden. Kaptajnen er sur og skælder ud og får et gult kort.

68' - STRAFFESPARK!
- Suárez vipper bolden ind til Coutinho, men Lenglet bremser kuglen med armen. Den når alligevel frem og Coutinho scorer, men dommeren annullerer og dømmer straffespark.

69' - MÅL!!
- Messi giver bolden til Coutinho, som sikkert scorer til 5-0!

76' - ind-/udskiftning
- Busquets klappes ud. Paulinho kommer ind.

82' - ind-/udskiftning
- Coutinho klappes ud. Dembélé kommer ind.

87' - ind-/udskiftning
- Iniesta modtager en kæmpe hyldest på vej ud af banen og gør plads til Denis Suárez. Også Sevillas fans klapper Iniesta ud. På vej ud triller tårerne - et tegn på, at det snart er slut for midtbanespilleren.

- Barcelona vinder stensikkert efter en brandkamp og genvinder dermed Copa del Rey. Nu gælder det kampen mod Deportivo om en uge, som med en sejr betyder, at Barcelona er spanske mestre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder