Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alves: Tager tilbage til Barcelona hvis de ringer

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 23. april 2018Alves: Tager tilbage til Barcelona hvis de ringer

Dani Alves betragtes af mange som historiens bedste højreback i Barcelona, men han kom ikke godt ud af det med ledelsen og jagtede derfor et nyt eventyr. I dag er han i Paris Saint-Germain, hvor han netop har været med til at vinde den franske liga.

I et interview med Globo TV fortæller han dog at han aldrig kan afvise FC Barcelona.

- Barcelona er mit hjem. Det er umuligt at sige, at jeg aldrig kunne vende tilbage. Jeg ville skifte i morgen hvis de ringede til mig. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke gjorde ondt at skifte.

- Det var smertefuldt fordi jeg føler, at jeg bidrog meget til at opbygge en stor historie i klubben med store resultater, som klubben nok ikke selv havde regnet med.

- Jeg forlod klubben med 23 titler på otte år. Jeg gav klubben gode resultater, men de endte med ikke at respektere min historie. Så meget, at da jeg forlod klubben tilbød de en afskedsceremoni, men jeg sagde nej. Det gjorde jeg fordi, at Barcelona for evigt vil være mit hjem og hvis du betragter noget som dit hjem, så har du ingen grund til at sige farvel.

- Hvorfor skal man sige farvel hvis man vender tilbage, spørger Alves i interviewet ifølge AS.

Om han direkte indikerer, at en aftale er på plads om at spille for Barcelona igen, eller om der er tale om en anden rolle i klubben er ikke til at vide. Spørgsmålet er om ledelsen nu ringer til Alves for at høre mere - eller om der allerede er foregået noget bag kulissen.Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 24%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder