Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi er på personlig jagt mod Mo Salah

La Liga - 29. april 2018Messi er på personlig jagt mod Mo Salah

Liverpools bomber Mohamed Salah har nærmest været ustoppelig i denne sæson. Egypteren har banket bolde i mål efter behag og selvom det ikke blev til nogle mål i går, så fører han fortsat jagten på den Gyldne Støvle, der uddeles til den spiller med flest ligamål.

Salah har scoret 31 mål i Premier League mens Lionel Messi følger efter med 29 mål i La Liga. Den store fordel for Messi er, at han fortsat har fem kampe tilbage mens Salah og Liverpool kun har to kampe tilbage. Messis første kamp i jagten på Salah starter i aften når FC Barcelona på udebane besøger Deportivo la Coruna.

Men udover at jagte den Gyldne Støvle, så er Messi og co. naturligvis også på jagt efter noget endnu større: Det spanske mesterskab. Hvis Barcelona undgår et lederlag i aften på Riazor, så kan de lade sig kåre som spanske mestre. Derfor er motivationen i top når catalanerne går ud på banen i aften klokken 20.45.

Jagten på den Gyldne Støvle
1. Mohamed Salah: 31 mål
2. Lionel MessI: 29 mål
3. Ciro Immobile: 29 mål
4. Robert Lewandowski: 28 mål
5. Mauro Icardi: 27 mål
6. Harry Kane: 26 mål

Feltet er altså knivskarpt, så det kræver masser af mål i de afgørende kampe for at vinde den eftertragtede pris. Messi har i øvrigt scoret 10 mål i syv udekampe mod Deportivo la Coruna.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder