Annonce


Annonce

Annonce

Deulofeu bekræfter: Vil ikke hjem til Barça

Transfermarked - 2. maj 2018




Gerard Deulofeu har ikke været en vellidt figur af Barcelonas trænere siden sin oprykning til førsteholdet. Han har været udlejet flere gange nu, både til Everton, siden da lejet og solgt til Milan, derefter købt tilbage af Barcelona, for så at blive udlejet til Watford.

Watfords nummer 7 fortæller dog nu den spanske radiostation, Cadena Ser, at han ikke vil tilbage til Barcelona, og vil få sin udlejningskontrakt omdannet til en transfer i stedet, så han kan lukke sit Barça-kapitel i sin karriere.

Det kommer blandt andet i kølvandet på, at Barcelona ikke inkluderede spillerens navn på den trøje, der indeholdt alle spillernes navne, efter Barcelona blev tildelt titlen som ligamestre for den indeværende sæson.

Han opslog dette tweet, hvor han på en humoristisk måde gav udtryk for sin utilfredshed idet han skrev:

"Ligaen er også min, ikke også? 😌"




Efterfølgende, åbnede han, i et interview med radiostationen Cadena Ser, op for hvorfor han forlod klubben, og om han vil vende tilbage.

- Jeg forlod Barça, fordi der ikke var plads til mig derhenne. I halvanden måned blev jeg ikke engang udtaget til truppen, foruden at jeg havde sat mig et mål som var at kunne spille for landsholdet til sommer, forklarer kantspilleren, og fortsætter:

- Jeg tror, at Valverde troede på mig, men der var nogle kampe hvor jeg føler at jeg fortjente at fortsætte (kampen ud, red.). Men jeg erkender også, at jeg burde have scoret flere mål og spillet på den måde, jeg spiller bedst.

Til sidst, forklarer Deulofeu, at han føler, at tiden i Barça er slut:

- Jeg tager ikke tilbage til Barcelona. Klubben vil ikke have mig, og jeg har det på samme måde overfor klubben. Jeg har stadig en kontrakt med klubben, men til sommer vil vi nå til enighed om et salg, afslutter spilleren.

24-årige Deulofeu har i sine 23 kampe for Barça scoret to mål og lagt op til tre. Til sammenligning, har han i Everton på 75 kampe scoret 8, og lagt op til 19, og i Sevilla scoret 3 og lagt op til 10 mål.

Hans nuværende kontrakt med Barça udløber i sommeren 2019. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Deulofeu bekræfter: Vil ikke hjem til Barça

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder