Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ramos: Messi lagde pres på dommeren

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. maj 2018


Ramos: Messi lagde pres på dommeren

Real Madrids forsvarsstjerne, Sergio Ramos, har, efter søndagens El Clasico-duel på Camp Nou, forklaret at Barcas Lionel Messi lagde et pres på dommeren i spillertunnellen i halvlegen, som tilsyneladende skulle have givet catalanerne en fordel - ifølge mediet AS.

Tilskuerne på Camp Nou blev vidne til et intenst og dramatisk opgør mellem to giganter, som begge kæmpede for de tre point - en kamp som dog endte uden vinder, da slutresultatet blev 2-2.

Efter kampen var kongeklubbens anfører og stjerne, Sergio Ramos, ude med riven efter både Lionel Messi og Luis Suarez, i et langt interview med mediet AS efter gårsdagens kamp.

- Det var en god kamp, hvor vi forsøgte at vinde over mestrene. Over hele linien var vi gode, fra start til slut, sagde Ramos.

- Men vi fik desværre kun et uafgjort, selvom vi gerne ville have endt Barcas uafgjorte stime.

Sergio Ramos blev derefter spurgt nærmere ind til de intense dueller med Barcas, Luis Suarez, hvor sidstnævnte, ifølge Real-stjernen selv, er kendt for at trække tiden ud.

- At jeg ikke sparkede bolden ud, da Suarez lå ned ? Man sparker kun bolden ud, når det er seriøst. Det er almindelig respekt, fortsatte Ramos.

- Men jeg kender Suarez og ved at han altid forsøger at trække tiden ud. I al respekt for Barcelona, så rørte jeg ham slet ikke.

- Samtidig var det også tydeligt at Messi lagde et pres på dommerne i tunnellen i pausen. Jeg ved ikke om kameraerne fangede episoden eller om dommerne blev påvirket efterfølgende.

- Men sådan er fodbold, for i sidste ende skal tingene ske på banen, sagde Real-anføreren til mediet.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder