Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu: Jeg mødtes med Griezmanns agent

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 7. maj 2018


Bartomeu: Jeg mødtes med Griezmanns agent

For et par måneder siden kunne Mundo Deportivo breake nyheden om, at FC Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, mødtes med Antoine Griezmanns agent. Efter gårsdagens El Clásico deltog præsidenten i et interview hos RAC1 og bekræftede det.

Mundo Deportivo skrev om mødet tilbage i december, men i går kunne Bartomeu bekræfte, at mødet allerede fandt sted i oktober.

- Jeg mødtes med hans agent i oktober. Men jeg taler med mange agenter, fortalte Bartomeu, som ligeledes bekræftede, at han også taler rigtig meget med Atletico Madrids præsident Enrique Cerezo.

Desuden stødte præsidenten ind i Griezmann på De Baleariske Øer for et års tid siden, men dengang var det blot et kort visit, hvor der blev udvekslet få ord før man fortsatte videre i hver sin retning.

- Jeg løb ind i Griezmann, men vi fik bare en kort sludder.

Griezmann er klar til at rykke væk fra Atletico Madrid denne sommer og alt peger på, at han skal til FC Barcelona. På mødet tilbage i oktober kunne franskmandens agent fortælle Bartomeu, at spilleren er klar til at skifte til Catalonien. Alt tyder fortsat på, at et skifte bliver en realitet før VM sparkes i gang.

I løbet af de seneste par uger har sportsdirektør Robert Fernandez' job været i fare. Hans kontrakt udløber lige om lidt og han er endnu ikke blevet tilbudt en forlængelse. Til det havde Bartomeu ikke meget at sige udover, at sportschefen Pep Segura fortsat har et ord at sige i sagen.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder