Annonce


Annonce

Annonce

Suárez erkender: Begik frispark på Varane

El Clasico - 7. maj 2018




Luis Suárez kæmpede ihærdigt før han assisterede Messi på målet til 2-1 i gårsdagens El Clásico på Camp Nou. Dommeren havde ekstremt mange fejlkendelser og det vil være yderst useriøst af fodboldforbundet, hvis han nogensinde skal dømme El Clásico igen. Det er nemlig ikke første gang, at han fejler i afgørende øjeblikke.

Barcelonas mål til 2-1 skulle aldrig have været godkendt. Luis Suárez sparkede Varane på venstre ben bagfra hvorfor franskmanden ikke kunne erobre bolden. I stedet stormede Suárez forbi den væltende franskmand og fandt Messi, som gik forbi Ramos og Casemiro før han med et yderst velplaceret skud sendte bolden rundt om Navas og i mål.

- Der var frispark. Varane havde bolden under kontrol, men jeg trak benet ud og ramte ham. Men dommeren tog beslutningen om, at der ikke var frispark, og det overraskede mig. Nogle gange går den, andre gange gør den ikke. Men jeg var overrakset, fortalte Suárez og fulgte op om kampen:

- El Clásico skal altid spilles med denne intensitet. Det var en smuk kamp. Vi ønskede at vinde, men Sergi Robertos røde kort slog os hårdt - specielt mod et hold som Real Madrid. Men en uafgjort er heller ikke skidt for os i forhold til hvordan kampen forløb, fortalte han videre.

Sergi Roberto kortsluttede i et split sekund, da han i første halvlegs overtid nærmest slog ud efter Marcelo, som gik i jorden. Dommeren takserede det til et direkte rødt kort - men selvom Barcelona måtte spille med 10 mand i hele anden halvleg, så fik de alligevel en uafgjort hjem og er derfor fortsat ubesejret i ligaen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez erkender: Begik frispark på Varane

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder