Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Iniesta skifter til Japan

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. maj 2018


Medie: Iniesta skifter til Japan

Mediet ESPN hævder at FC Barcelonas elegantier, Andres Iniesta, er nået til enighed med en japansk J-league klub, i form af Vissel Kobe - hvor den tidligere danske Barca-stjerne, Michael Laudrup, også har foldet sig ud år tilbage.

Det spanske medie, Cadena Ser, var det første nyhedsmedie som fik indsigt i Iniestas formodede skifte til den japanske storklub.

Og ifølge mediet ESPN vil den 33-årige legende underskrive en tre-årig aftale, som vil indbringe teknikeren op imod 70 mil. kr årligt i Japan.

Hiroshi Mikitani, fungerer både som ejer af Iniesta kommende klub, Vissel Kobe, og er samtidig også direktør for FC Barcelonas hovedsponsor, Rakuten - en kombination som angiveligt har tiltrukket Iniestas interesse for den japanske J-league.

Den kinesiske klub Chongqing Lifan var ellers opsatte på at få fingrene i Barca-legenden, men har nu, via en officiel statement, slået alle rygterne til jorden - et skifte som de fleste i medie-verdenen ellers regnede med ville blive officielt.

Flere australske klubber skulle ellers have meldt deres interesse for Iniesta i de døende minutter - dog bliver det den japanske klub, Vissel Kobe, som løber med catalanerens signatur, melder flere medier.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder