Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor spiller Dembélé ikke så meget

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. maj 2018


Derfor spiller Dembélé ikke så meget

Ousmane Dembélé er snart færdig med sin første sæson i FC Barcelona og det er bestemt ikke en sæson, som han med glæde vil kigge tilbage på. Han har i små portioner vist sit indlysende talent, men overordnet set har sæsonen ikke været god for ham på det personlige plan.

Han indledte med en slem skade, som krævede en operation i Finland og siden et par måneder på sidelinjen. Da han kom tilbage blev han igen skadet og måtte sidde ude i flere uger. Siden da har han været klar til at spille, men til træning og i de kampe, som han har spillet, har han manglet én ting: Det defensive arbejde.

Ernesto Valverde er en forholdsvis defensivt orienteret træner, hvilket man har set gennem hele sæson. Han foretrækker noget fysik på midtbanen og gerne fire midtbanespiller på én gang således man har flere mand til at lukke af bagude. I angrebet kan der altid opstå noget når Messi har bolden. Men det er de defensive pligter, som har holdt Dembélé ude af rigtig mange kampe i denne sæson.

- Dembélé er stort set kun lige ankommet. Han har været meget skadet og det er ikke let at tilspille sig en plads i Barcelona. Der skal mange ting til; men hans talent er utroligt - han er god teknisk, han er hurtig og han kan skabe ubalance i et hvert forsvar.

- Der er rigtig mange positive ting omkring Dembélé, men rent defensivt har han flere ting, som han skal arbejde på.

- Vi ved, at han er ung og at han har haft en svær sæson. Men vi håber, at han i næste sæson fortsætter sin udvikling for det er vores plan. Vi har store forventninger til ham, forklarede Valverde på dagens pressemøde.

Valverdes eget job har ifølge flere medier været i fare, men Bartomeu kunne for nyligt slå fast, at Valverde også er træner i FC Barcelona i næste sæson.

Dembélés statistik i denne sæson
Han har deltaget i 26 kampe
Han har spillet 871 minutter (9,6 fulde kampe)
Han har scoret 3 mål
Han har assisteret 6 gange
Han har modtaget 2 gule kort (0 røde)


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder