Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann til Atletico: Vil til Barcelona

Transfermarked - 8. maj 2018




Antoine Griezmann kan blive en af de største historier på sommerens transfermarked. FC Barcelona har ikke skjult sin interesse i den franske angriber og i dag kom der nyt i sagen, da han var til møde med sin klub, hvor der ifølge COPE blev indgået en aftale.

FC Barcelona har informeret Atletico Madrid om, at de vil indløse Griezmanns frikøbsklausul på 100 millioner euro. Herefter var Griezmann til møde med Atletico Madrid og forklarede klubben, at han ønsker at de skal acceptere forhandlingerne med Barcelona. Der er ingen ben i situationen; alle parter er klar over, hvad der skal ske og transferen kommer ikke som nogen overraskelse.

Efter dagens møde blev Atleti-præsident, 70-årige Enrique Cerezo, fanget af en journalist og her blev der spurgt ind til Griezmann:

- Griezmann er Atletico Madrid-spiller. Det er alt, fortalte præsidenten før han kørte videre.

Rigtig meget skal gå galt hvis ikke Griezmann i næste sæson kan trække i Barcelona-trøjen. Real Madrid har midt i forhandlingerne forsøgt at vise interesse for franskmanden, men deres forsøg var forgæves; Griezmann vil kun til Barcelona og har nu gjort dette klart over for Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann til Atletico: Vil til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder