Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Atletico til Barcelona: Nok er nok!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. maj 2018


Atletico til Barcelona: Nok er nok!

Atletico Madrid har tirsdag aften udsendt en officiel pressemeddelelse med ord fra deres CEO, Miguel Ángel Gil Marín. Her gør han det klart, at madrilenerne er trætte af FC Barcelonas attitude i forbindelse med de vedvarende rygter der sender Antoine Griezmann til Catalonien.

Officiel udmeldelse fra Atletico Madrid:
- Vi er trætte af Barcelonas attitude. At en præsident, en spiller og et bestyrelsesmedlem snakker om en spillers fremtid blot få dage før en finale er i den grad mangel på respekt mod Atletico Madrid og klubbens fans.

- Atletico Madrids holdning er tydelig og den er blevet offentliggjort flere gange. Ikke én gang har vi forhandlet om Griezmann ej heller har vi intentioner om at forhandle. For nogle måneder siden fortalte jeg Barcelonas præsident, at vores spiller ikke er til salg og at vi heller ikke har intentioner om at sælge ham.

- På samme tid fortalte jeg ham, at hans upassende adfærd er imod turneringens integritet, specielt fordi, at vi har kæmpet om ligatitlen gennem hele sæsonen mens Barcelona konstant har presset en af vores bærende spillere. Jeg fortalte ham også, at såfremt Barcelona presser en spiller til at ophæve sin kontrakt, så vil Atletico Madrid kræve kompensation for upassende adfærd.

- Nok er nok. Jeg håber, at denne melding kan tjene sit formål og at vi, Atletico Madrid fans, kan nyde øjeblikket og forberede os til finalen.

Ovenstående melding er landet på Atletico Madrids officielle hjemmeside tirsdag aften - blot én dag efter, at Barcelona på sin officielle hjemmeside citerede præsident Josep Maria Bartomeu for at fortælle, at han havde snakket med Griezmanns agent. Atletico Madrid er absolut i sin klare ret til at være vrede over Bartomeus melding, da madrilenerne netop nu forbereder sig til Europa League-finalen hvorfor deres sæson langt fra er færdig, selvom ligaen er slut.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder