Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Fire dages karantæne til Roberto

La Liga - 9. maj 2018Officielt: Fire dages karantæne til Roberto

Sergi Roberto dummede sig mod Real Madrid i søndagens El Clásico på Camp Nou, da han i første halvlegs overtid modtog et direkte rødt kort for en situation med madrilenernes venstreback Marcelo. I dag er dommen landet.

Sergi Roberto skal afsone fire kampe i skyggen og dermed er hans sæson officielt slut. Situationen opstod, da Roberto følte sig provokeret af Marcelo hvorefter Barcelona-manden skubbede sin arm ud mod Marcelo, som tog sig til hovedet og faldt i jorden. Dommeren så situationen og stormede hen mod Roberto for at give ham det røde kort.

I går udtog Ernesto Valverde truppen til dagens hjemmekamp mod Villarreal og her var Sergi Roberto ikke inkluderet. Det bliver han heller ikke i de efterfølgende tre ligakampe, da han altså har fået en straf på hele fire dage.

Barcelona møder Villarreal i aften, Levante i weekenden og i sidste spillerunde venter Real Sociedad på Camp Nou. Derudover skal han afsone den første af to kampe i den spanske Supercup mod Sevilla, som Barcelona møder i starten af næste sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder