Barca ordnede Villarreal på Camp Nou: 5-1

La Liga - 9. maj 2018

FC Barcelona tog onsdag aften imod Villarreal hjemme på Camp Nou. Gæsternes mål var at hente tre point i jagten på en europæisk plads, men det lykkedes ikke, da Barcelona sikkert styrede sejren i havn.

Cillessen, Semedo, Piqué, Vermaelen, Digne, Paulinho, Busquets, Iniesta, Coutinho, Messi og Dembélé

- 5-1 90+3' - Dembélé

7'
- God chance skabt af Messi. Han dribler ind med venstrebenet og forsøger at krølle bolden op i det fjerneste hjørne, men den sniger sig lige forbi målet.

11' - MÅL!!
- Så er der scoret! Og det er Coutinho! Men æren tilfalder Dembélé. Han snyder først to mand, dribler forbi nummer tre, trækker ind i banen foran nummer fire og skyder på mål. Asenjo kan kun halvklare og på returen dukker Coutinho op og sparker den i mål til 1-0.

14'
- CILLESSEN! Han fortsætter den gode form! Denis Cheryshev kanonerer kuglen mod mål fra kanten af feltet, men den hollandske keeper får en stærk, stærk lap på og skubber bolden til hjørnespark, som gæsterne ikke får noget ud af.

16' - MÅL!!
- SMUKT MÅL! Dembélé fra det ene hjørnespark ind til Semedo, som finder Coutinho. Han snyder sin direkte mand og spiller den videre til Iniesta, som spiller en perfekt aflevering i dybden til Digne. Han finder Paulinho helt nøgen inde foran mål. 2-0!

22'
- Barcelona dominerer klart og jagter mål på mål. Villarreal kan slet ikke komme over midten.

40'
- Tæt på 3-0! Messi sender Dembélé i dybden. Han stormer forbi sin medspiller, kommer ind i feltet og spiller den tilbage til Messi, men kuglen ligger lige bag argentineren. Der var ellers næsten helt frit mål.

41'
- Cillessen igen! Noget heldigt for Costa en mulighed tæt under mål, men Cillessen er ekstremt hurtigt nede på knæ og redde bolden.

45' - MÅL!!
- Så er Messi på tavlen og hvilket mål! Han dribler rundt inde i feltet før han spiller den tilbage til Iniesta. Straks stormer han bag Villarreals forsvar og modtager en utrolig aflevering fra Iniesta. Herefter placerer argentineren bolden i målet til 3-0. Et par svære detaljer - et smukt mål og 3-0!

54' - MÅL!
- Fornals modtager bolden inde i feltet. Drejer rundt og skyder på mål, men bolden er klart forbi. Den rammer dog Sansone tilfældigt og går i mål. Ingen chance for Cillessen og 3-1.

61'
- Kæmpe chance til Villarreal! Gaspar kommer højt på et hjørnespark og header på mål, men heldigvis for Barca sidder den lige på Cillessen.

61' - ind-/udskiftning
- Iniesta forlader banen. Suárez kommer ind.

65' - ind-/udskiftning
- Busquets forlader banen. Rakitic kommer ind.

66'
- Det er Villarreal som dominerer lige nu. Barcelona kan slet ikke få afleveringerne til at hænge sammen.

73' - ANNULLERET MÅL!
- Forrygende assist af Dembélé, som fra en høj bold sender den ind i feltet til Coutinho, der stensikkert scorer - men annulleret for at stå klart offside.

80' - ind-/udskiftning
- Piqué ud. Mina ind.

88' - MÅL!!
- Så er Dembélé også kommet på måltavlen! Rakitic får bolden mellem benene på sin modstander og spiller bolden videre ind midt i feltet til en helt fri Dembélé. Han scorer stensikkert til 4-1.

90+2'
- Messi en klar offside, men han viser alligevel sine kongelige kvaliteter og vipper bolden over målmanden og i mål - fra nærmest nul grader.

90+3' - MÅL!!
- Hvor er han vild! Ousmane Dembélé modtager bolden på midten af banen og stormer afsted. Han dribler forbi alle på sin vej og vipper kuglen i mål til ydmygende 5-1! Yerry Mina fik assisten.

- Barcelona vinder kampen og mangler nu kun to kampe for at gå ligaen igennem som ubesejret. Levante og Real Sociedad venter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder