Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca står til en bøde for El Clásico

El Clasico: Af BarcelonaFC.dk - 11. maj 2018


Barca står til en bøde for El Clásico

Søndag aften var der El Clásico på Camp Nou. Her var Barcelonas mål at undgå et nederlag så man kunne fortsætte jagten på en ubesejret ligasæson mens madrilenerne mål var at vinde opgøret og ødelægge Barcelonas forsøg på at gå ubesejret igennem.

Til trods for en mand i undertal i hele anden halvleg, formåede FC Barcelona at trække 2-2 i land. Efter kampen har det spanske fodboldforbund modtog rapporter som forklarer, hvordan der var tilråb og fornærmelser fra Barcelonas tilhængere mod de madrilenske spillere.

Specielt Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos var udsat. Ifølge Marca var der otte øjeblikke i anden halvleg, hvor der blev råbt svinske ord ned mod Ronaldo på bænken og Ramos på banen. Der er tale om en gruppe catalanske tilhængere på 500 mand i den nordlige sektion af Camp Nou - resten opførte sig eksemplarisk, forlyder det ifølge mediet i rapporten.

Barcelona kan som klub se frem til en bøde såfremt man findet det tilstrækkeligt, men det er endnu uvist hvad efterspillet af klagerapporten bliver.


Ugens mest læste

Seneste nyheder