Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil udleje Yerry Mina til en spansk klub

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 11. maj 2018


Barca vil udleje Yerry Mina til en spansk klub

Yerry Mina ankom til FC Barcelona i januar og selvom det ikke er blevet til mange minutter, så er han allerede en utrolig populær spiller i truppen. Han er en humørbombe der gerne spreder sin gode energi og desuden er han kommet rigtig godt ind på holdet rent spillemæssigt.

Til træningerne gør han det godt, men når holdkortet skal sættes af Ernesto Valverde, er det svært at sætte colombianeren ind før Gerard Piqué, Samuel Umtiti og ikke mindst Thomas Vermaelen, som har overrasket og gjort det rigtig flot i denne sæson.

Barcelona mener ikke, at man bør holde Mina på bænken og derfor arbejder de lige nu på en lejeaftale, som kan gavne både klubben og spilleren. Barcelona foretrækker en lejeaftale til en klub i La Liga, så han kan fortsætte med at lære den spanske liga at kende. Samtidig er der et krav om, at den klub, han skifter til, skal spille med fire mand i bagkæden, som man gør det i Barcelona. Begge krav gavner Barcelona den dag forsvarsspilleren vender tilbage.

Yerry Mina kom på banen mod Villarreal i midtugen, da Barcelona vandt 5-1. Her kom han ind i de døende minutter og på lægterne sad Colombias landstræner, som kunne se Mina få en noget atypisk assist: Bolden blev sparket ind på ham og landede for fødderne af Dembélé, som ud af det blå tog en solotur fra midten af banen og hele vejen ned for at score kampens sidste mål.

Yerry Mina har spillet med i seks kampe i denne sæson. Det har kastet 190 minutter af sig.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder