Annonce


Annonce

Annonce

Alena forfremmes: Skal spille på førsteholdet

Barcelona B - 12. maj 2018




20-årige Carles Aleñá har syv gange været med til at spille på førsteholdet og selvom han ikke for alvor har foldet sig ud, så har han alligevel vist hvilke klare kvaliteter han besidder - og det forventes at blive belønnet til juli.

Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelona nemlig tænkt sig at forfremme midtbanespilleren og give ham chancen på øverste plan. I første omgang er der ikke tale om en forfremmelse og derefter en udlejning, som det før er set. Ernesto Valverde ønsker at have Carles Aleñá til rådighed når næste sæson sparkes i gang.

Carles Aleñá får lov til at rejse med holdet på sommerturné i USA, hvor man møder Tottenham, AC Milan og AS Roma. Herefter vender truppen hjem til Spanien og møder Sevilla i den spanske Supercup mens der også venter en Gamper-kamp. Forsæsonen får Carles Aleñá med så han er klar til den nye sæson som førsteholdsspiller.

Carles Aleñá har spillet 75 kampe for B-holdet og scoret 14 gange. På førsteholdet er det blevet til syv kampe og ét mål - nemlig mod Hercules i slutningen af 2016. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alena forfremmes: Skal spille på førsteholdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder