Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alena forfremmes: Skal spille på førsteholdet

Barcelona B: Af BarcelonaFC.dk - 12. maj 2018


Alena forfremmes: Skal spille på førsteholdet

20-årige Carles Aleñá har syv gange været med til at spille på førsteholdet og selvom han ikke for alvor har foldet sig ud, så har han alligevel vist hvilke klare kvaliteter han besidder - og det forventes at blive belønnet til juli.

Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelona nemlig tænkt sig at forfremme midtbanespilleren og give ham chancen på øverste plan. I første omgang er der ikke tale om en forfremmelse og derefter en udlejning, som det før er set. Ernesto Valverde ønsker at have Carles Aleñá til rådighed når næste sæson sparkes i gang.

Carles Aleñá får lov til at rejse med holdet på sommerturné i USA, hvor man møder Tottenham, AC Milan og AS Roma. Herefter vender truppen hjem til Spanien og møder Sevilla i den spanske Supercup mens der også venter en Gamper-kamp. Forsæsonen får Carles Aleñá med så han er klar til den nye sæson som førsteholdsspiller.

Carles Aleñá har spillet 75 kampe for B-holdet og scoret 14 gange. På førsteholdet er det blevet til syv kampe og ét mål - nemlig mod Hercules i slutningen af 2016.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder