Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho: Et hårdt nederlag

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 14. maj 2018


Coutinho: Et hårdt nederlag

Philippe Coutinho scorede tre mål for FC Barcelona i aftes og selvom han scorede sit første hattrick for klubben, så var det ikke nok. Han gjorde ellers sit for at bringe Barcelona tilbage i kampen efter at have været bagud med 5-1 til Levante.

Luis Suárez kom også på tavlen fra pletten og selvom Barcelona altså havde 20 minutter til at score det udlignende mål, så skete det aldrig og det var hårdt at tage, fortalte Coutinho efter kampen.

- Vores fornemmelse har været god. Efter at have vundet ligaen gik vi efter en ubesejret sæson, det var vores sidste mål.

- At tabe i dag (i går) er hårdt, men at vinde La Liga var det vigtigste for os. Vi spillede mod en svær modstander, som var utrolig fokuserede på deres opgave; de fortjente sejren.

- Det vigtigste, som jeg altid påpeger, er holdet. Vi fik ikke sejren denne gang, så det er selvfølgelig ikke et godt resultat. Vi forlader stedet med en dårlig smag i munden, men vi må se fremad.

- Vi har én hjemmekamp tilbage som er Iniestas' sidste kamp. Vi skal være fokuserede og spille godt så vi kan give ham den afsked, som han fortjener, fortalte Coutinho efter opgøret.


Ugens mest læste

Seneste nyheder