Dommeren til Piqué: Du skal ikke true mig!

Nyheder - 15. maj 2018

Gerard Piqué måtte tidligere på banen end ventet i weekenden, da FC Barcelona mødte Levante. Thomas Vermaelen startede i midterforsvaret sammen med Yerry Mina, men efter 31 minutter gik belgieren i stykker og Piqué måtte skiftes ind.

Piqué spillede en fin kamp, men formåede slet ikke at holde styr på Yerry Mina, som fejlede gang på gang og åbnede store huller i forsvaret. Generelt set var hele den defensive Barcelona-præstation håbløs og inden der var spillet en time havde man lukket voldsomme fem mål ind.

I de sidste minutter af opgøret modtog Suárez, Denis Suárez, Piqué og Mina alle gule kort. Yerry Mina begik et tyndt frispark på Levante-keeperen Oier Olazabal og det var bestemt ikke noget, som Piqué var enig i. Han protesterede og det satte gang i en samtale med dommeren.

Dommeren til Piqué
- Pas på; du skal ikke røre mig. Du skal ikke true mig! Det er min beslutning (frisparket)

Piqué til dommeren
- Skal jeg ikke true dig? Det er dig, som truer mig med kort!

El Dia del Futbol satte ord på samtalen mellem de to og det endte altså med, at man benyttede over halvandet minut af tillægstiden på snak og brok og det var ikke til Barcelonas fordel, da dommeren ikke lagde ekstra tid til og dermed måtte Barcelona se sig slået 5-4 af Levante i en skuffende kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder