Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Lenglet accepterer Barca-vilkår

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 16. maj 2018


Avis: Lenglet accepterer Barca-vilkår

Den 22-årige Sevilla-forsvarer, Clement Lenglet, får næppe et større tilbud. FC Barcelona bankede for nyligt på hans dør for at fortælle ham, at klubben er interesseret i at hente ham til Camp Nou. Nu forlyder det hos Mundo Deportivo, at franskmanden har accepteret sine personlige vilkår med FC Barcelona.

Det er sportscheferne Pep Segura og Robert Fernández, som har taget kontakt til Lenglet og ført forhandlingerne med spillerens agent. Alt sammen skulle være på plads mellem Barcelona og Lenglet, og nu mangler klubben bare at forhandle en pris på plads med Sevilla.

I første omgang blev Lenglets navn nævnt i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, da fremtiden for Samuel Umtiti var usikker. Lenglet lignede egentlig en direkte erstatning for sin franske kollega, men i øjeblikket er det ikke til at vide hvor Barcelona og Umtiti står i forhold til en kontraktforlængelse.

Lenglet har ifølge Mundo Deportivo acceptere sine personlige vilkår i Barcelona. Det betyder, at han skriver under på en fem-årig kontrakt samtidig med, at han accepterer at konkurrere med Piqué og Umtiti, som uden tvivl er det foretrukne makkerpar i Ernesto Valverdes planer.


Ugens mest læste

Seneste nyheder