Barca sejrede i Sydafrika: 1-3

Nyheder - 16. maj 2018

FC Barcelona landede onsdag morgen i Sydafrika i forbindelse med venskabskampen mod Sundowns. Der var fint spil til tider, godt med mål og masser af spillere fik spilletid. Barcelona vandt som ventet kampen.

Ter Stegen, Semedo, Mina, Digne, Rakitic, Busquets, Denis, Iniesta, Alena, Suárez og Dembélé

Cillessen, Piqué, Messi, Coutinho, Paulinho, Paco, Alba, Roberto, Gomes, Vidal, Galarreta og Cuenca

- 0-1 3' - Dembélé
- 0-2 19' - Suárez
- 0-3 67' - Gomes
- 1-3 76' - Vilakazi

3' - MÅL!!
- Barcelona er i front hurtigt inde i kampen og det er Ousmane Dembélé, som opsnapper en dårlig aflevering fra Sundowns. Han snyder sin modstander med en skudfinte og placerer efterfølgende kuglen helt oppe i krydset til 1-0.

12'
- Skandaløs indsats af Rakitic. En simpel bold, som han blot skal bremse, lader han køre og det overrasker Mina og Semedo. Det giver en fri chance til Zwane, som er alene med Ter Stegen. Tyskeren redder dog flot.

17'
- Iniesta med et tilbageløb, men han nedlægger sin mand og Sundowns får frispark i en gunstig position.

19' - MÅL!!
- Så står der 2-0! En god kombination mellem Denis og Suárez sender angriberen ind i feltet og herfra er han iskold og scorer til 2-0.

26'
- Selv mod et hold som Sundowns begår Barcelona rigtig, rigtig mange defensive fejl. Her kommer Mina dog til undsætning.

27'
- De kommer tættere på! Et hovedstød fra Arende rammer overliggeren uden chance for Ter Stegen.

30'
- Endnu en stor chance. Sundowns udspiller Barcelona - specielt catalanernes midtbane er ikke-eksisterende. Digne kommer dog først på tværafleveringen i feltet.

30'
- Tæt på 3-0! Dembélé sendes igennem, men keeperen får lappen på bolden og bremser farten. På stregen bliver bolden clearet til hjørnespark.

34'
- Forrygende skud af Kekana, men Ter Stegen er helt oppe i krydset og skubbe den til hjørnespark.

36'
- Skidt af Denis Suárez. Mina bryder, Rakitic spiller Denis fri og han skal bare smække den i dybden til Dembélé eller Suárez, men han smider den umotiveret helt udover sidelinjen.

39'
- Flot løb af Dembélé, som vipper bolden om i bagrummet til en helt fri Denis, men han header lige på stolpen.

45'
- Flotte driblinger af Denis, som skærer ind i banen og forsøger at placere bolden oppe i krydset, men han sender den kilometer over målet.

Pause
- I pausen har Valverde skiftet hele holdet ud. Startopstillingen er nu: Cillessen: Sergi Roberto, Pique, Cuenca, Alba, Gomes, Paulinho, Ruiz de Galarreta, Vidal, Coutinho, Alcacer.

47'
- Tæt på 3-0. Coutinho spiller bolden med hælen og B-spilleren Galarreta forsøger sig, men bolden sniger sig forbi målet.

52'
- Passivt forsvarsspil af Barcelona giver Kekana en ny skudmulighed, men Cilessen redder flot.

58'
- Flot løb af Roberto, som ikke har nogen af spille bolden. Så han tager turen selv og stormer ind i feltet og forsøger at placere bolden højt i målet, men den går over.

67' - MÅL!!
- Så er kampens tredje mål faldet! Og det er André Gomes til 3-0! Paco opsnapper en elendig tilbageaflevering og uselsvisk ligger han bolden af til Gomes, som flot skruer bolden i mål.

74' - ind-/udskiftning
- Galarreta går ud. Messi kommer ind.

76' - MÅL!
- Så står den 3-1! Vilakazi udnytter Robertos dårlige positionering og snyder offside-fælden. Han udplacerer sikkert Cillessen.

79'
- Tæt på 3-2! Igen er det Roberto, som ikke formår at følge med i spillet. Tau bliver spillet i dybden og er inde i feltet, men han vælger at spille en rigtig dårlig aflevering på tværs af feltet, som Piqué samler op. Her skulle han have gået direkte på og skudt på mål.

89'
- Messi med et skud fra distancen, men keeperen redder i to omgange.

- Barcelona vinder kampen og rejser nu hjem for at forberede sæsonens sidste fodboldkamp: Hjemme mod Real Sociedad, hvor Andrés Iniesta skal hyldes og hvor The Double skal fejres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder