Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets kræver mere i løn

Truppen: Af BarcelonaFC.dk - 17. maj 2018


Busquets kræver mere i løn

Sergio Busquets er bestemt ikke lavtlønnet, men ifølge spanske medier har han pænt givet ledelsen besked om, at han synes, at han fortjener mere i løn. Han har været fast mand på kortet nærmest siden Pep Guardiola tog over for 10 år siden.

Busquets er blandt de absolut bedste på den defensive midtbane og selvom han ikke er en driblekunster med et hårdt langskud, der assisterer og scorer mål, så er han en utrolig vigtig brik på holdet. Hvis man piller Busquets ud fra banen, så kan det med det samme ses på spillet.

Han er efterhånden blevet 29 år og bliver 30 om to måneders tid, men det afholder ham ikke fra at ønske mere i løn fra Barcelona, som samtidig er klar over, at flere klubber længe har lagt på lur såfremt Busquets skulle åbne døren for et skifte. Så langt er situationen dog ikke kommet endnu.

Busquets forlængede sin kontrakt til 2021 for to år siden og ligger på halvanden million kroner i løn hver uge. Han er blandt de højst lønnede i klubben, men der er alligevel et langt stykke op til Luis Suárez, som suger 2,1 millioner kroner ud ugentligt. Noget mere kan familien Messi se på bankkontoen.

Om Barcelona og Busquets finder frem til en løsning er endnu ikke til at vide, men idéen om en lønforhøjelse har han luftet for ledelsen og nu er spørgsmålet om de mener, at han fortjener mere i løn for sit arbejde på fodboldbanen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder