Annonce


Annonce

Annonce

Busquets kræver mere i løn

Truppen - 17. maj 2018




Sergio Busquets er bestemt ikke lavtlønnet, men ifølge spanske medier har han pænt givet ledelsen besked om, at han synes, at han fortjener mere i løn. Han har været fast mand på kortet nærmest siden Pep Guardiola tog over for 10 år siden.

Busquets er blandt de absolut bedste på den defensive midtbane og selvom han ikke er en driblekunster med et hårdt langskud, der assisterer og scorer mål, så er han en utrolig vigtig brik på holdet. Hvis man piller Busquets ud fra banen, så kan det med det samme ses på spillet.

Han er efterhånden blevet 29 år og bliver 30 om to måneders tid, men det afholder ham ikke fra at ønske mere i løn fra Barcelona, som samtidig er klar over, at flere klubber længe har lagt på lur såfremt Busquets skulle åbne døren for et skifte. Så langt er situationen dog ikke kommet endnu.

Busquets forlængede sin kontrakt til 2021 for to år siden og ligger på halvanden million kroner i løn hver uge. Han er blandt de højst lønnede i klubben, men der er alligevel et langt stykke op til Luis Suárez, som suger 2,1 millioner kroner ud ugentligt. Noget mere kan familien Messi se på bankkontoen.

Om Barcelona og Busquets finder frem til en løsning er endnu ikke til at vide, men idéen om en lønforhøjelse har han luftet for ledelsen og nu er spørgsmålet om de mener, at han fortjener mere i løn for sit arbejde på fodboldbanen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets kræver mere i løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder