Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Bruyne i Barcelona: Ingen grund til panik

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 17. maj 2018


De Bruyne i Barcelona: Ingen grund til panik

Kevin De Bruyne har netop fejret Premier League-titlen med Manchester Citys fans i en bustur rundt om i byens gader. Efter at have spillet sæsonens sidste kamp i ligaen kan midtbanespilleren nu begynde at rette fokus mod VM.

Men inden da valgte han at rejse til Barcelona - udelukkende for at koble lidt af og lade batterierne op sammen med sin familie. Han blev nemlig spottet i El Prat lufthavn, men lige så hurtigt historierne om et forestående skifte til Barcelona blev bragt på banen, lige så hurtigt blev de skudt ned: De Bruyne er kun på et kort visit for at nyde tiden med sin familie.

Det er ej heller første gang, at De Bruyne pludselig bliver spottet i Barcelona. For to år siden skete det samme, da han landede sammen med Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany. Begge spillere var dog taget til Barcelona for at mødes med catalanernes læge, Ramon Cugat, i forbindelse med deres respektive skader.

Uanset omstændighederne, så har der ikke været nogle meldinger om, at FC Barcelona skulle være interesseret i midtbanespilleren.


Ugens mest læste

Seneste nyheder