Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Clement Lenglets pris stiger til august

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 17. maj 2018


Clement Lenglets pris stiger til august

FC Barcelona har ikke lagt skjul på, at de er interesseret i Sevillas midterforsvarer Clement Lenglet. Den 22-årige franskmand har været stærk i denne sæson og det har fået FC Barcelona til at kigge nærmere på ham.

I øjeblikket koster han 260 millioner kroner at købe fri, hvilket Barcelona umiddelbart skulle være villige til at give såfremt de ønsker at gøre brug af deres interesse når transfervinduet åbner. Men Sevilla vil forsøge at trække forhandlingerne ud, da de kan score en håndfuld ekstra mønter ved at vente med at underskrive en transfer.

Således stiger prisen på Lenglet til godt 300 millioner kroner når der kun er 10 dage tilbage af transfermarkedet. Det vil sige, at hvis Lenglet endnu ikke er skiftet den 21. august 2018, så stiger hans pris for de sidste 10 dage af transfermarkedet. Det vil Barcelona undgå og derfor kræver det, at man tager en beslutning inden man når ind i slutningen af august. På det tidspunkt er ligaen netop blevet skudt i gang og Barcelona vil gøre alt for at man har truppen klar til den tid.

Lenglet blev for to år siden købt i Nancy, hvor han deltog i 85 kampe og scorede to mål. I Sevilla er det blevet til 67 kampe fordelt over to sæsoner med fire mål til følge. I sidste sæson spillede han kun med i 19 kampe mens han virkelig har slået sit navn fast i denne sæson med 48 kampe.


Ugens mest læste

Seneste nyheder