Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer næste træk for Griezmann

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. maj 2018


Barca overvejer næste træk for Griezmann

Antoine Griezmann-sagen forventes at være slut inden VM sparkes i gang den 14. juni, men samtidig kan selve bekræftelsen af skiftet blive udskudt til 1. juli. Der drøftes lige nu tre ting og spørgsmålet er hvilken vej Barcelona vil gå. Det er nemlig op til dem at trykke på knappen.

100 eller 200 millioner euro?
- Ifølge Mundo Deportivo koster Antoine Griezmann lige nu 200 millioner euro. Dette beløb falder dog til 100 millioner euro når vi rammer den 1. juli og det gør en stor forskel for Barcelonas pengepung og sommerplaner, om de skal hoste op med 100 eller 200 millioner euro. Spørgsmålet er nu om man venter på den 1. juli eller går i krig og officielt sikrer franskmanden inden VM den 14. juni.

Forhandle en forhøjet pris
- Barcelona kan fange Atletico Madrid på bordet. Griezmann har fortalt sin klub, at han vil videre denne sommer og dermed kan Atletico Madrid ikke gøre noget, hvis en klub køber ham fri til 100 millioner euro den 1. juli. Af disse 100 millioner euro vil 20 millioner euro gå videre til Griezmanns tidligere klub, Real Sociedad, som forhandlede en aftale på plads i sin tid. Barcelona overvejer muligheden for at forhandle en pris på plads med Atletico Madrid som lyder på 120 millioner euro. Dermed får madrilenerne 100 millioner i lommen hvilket er det maksimale beløb de kan få inden den 1. juli, da alle ved, at prisen under alle omstændigheder falder til netop 100 millioner euro den 1. juli hvorefter 20 millioner euro skal sendes videre. Det efterlader Atleti med bare 80 millioner euro. Ved at forhandle prisen kan man samtidig 'reparere' en smule af det anstrengte forhold, som Bartomeu skabte med sine udtalelser for få uger siden. Atleti tjener nemlig flest penge ved en forhandling på 120 millioner euro.

Køb ham nu
- Hvad der højst sandsynligt ligner den sidste løsning på papiret er, at betale 200 millioner euro og sikre ham nu. På den måde kan man lukke alle spekulationer og andre klubber kan i mellem tiden ikke nå at overtale franskmanden til at droppe Barcelona. Catalanerne har dog forhandlet de personlige vilkår på plads med Griezmann, som samtidig har givet sit ord på, at han nok skal afvise Atletico Madrids udspil og skifte til Barcelona. Men i og med, at intet er underskrevet, vil det kun være usympatisk set med Griezmanns øjne, hvis han dropper Barcelona; men bestemt ikke et brud på en underskrevet aftale.

Situationen er ganske rolig i Barcelona, da man er sikre på, at Griezmann nok skal skifte denne sommer. Spørgsmålet er bare hvilken vej man vælger at gå. Frankrig har spillet tre gruppekampe før vi rammer den 1. juli og Griezmann har hele tiden sagt, at han vil have sin fremtid på plads inden VM. Derfor virker løsning nummer to som det perfekte match: Forhandle en aftale på 120 millioner euro på plads, 'reparere' forholdet til Atletico Madrid og tømme Griezmanns hoved fra transfersnak inden VM sparkes i gang, så han kan fokusere på slutrunden.

Selvom en spiller har en frikøbsklausul, så kan klubberne fortsat forhandle en pris på plads og omgå frikøbsklausulen. Det vil Atletico Madrid altså være bedst tjent med i dette tilfælde, da man på den måde kan komme over 100 millioner euro - hvorefter der skal sendes en pengetaske med 20 millioner euro afsted til Baskerlandet og Real Sociedad.


Ugens mest læste

Seneste nyheder