Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Andre Gomes tæt på Barca-exit

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. maj 2018


Medie: Andre Gomes tæt på Barca-exit

FC Barcelonas Andre Gomes har angiveligt tømt sit skab i det catalanske omklædningsrum, hvor portugieseren efter sigende forbereder sig selv på et skifte væk fra Camp Nou til sommer.

Gomes har, siden sin ankomst, kæmpet for at få spilletid under Valverde, hvor midtbane-manden kun har været på banen i sammenlagt 10 kampe - fordelt på alle sæsonens kampe for Barcelona.

Den tidligere Valencia-stjerne, som jo var en central figur for netop Valencia i sidste sæson, har ikke imponeret i sin tid i Barcelona, hvor Gomes jo har kæmpet en hård kamp om midtbanen - og desuden også en hård kamp mod sig selv, ifølge portugieseren, som tidligere på året åbnede op om sine store mentale udfordringer i Barcelona.

Ifølge mediet Mundo Deportivo har Gomes nu opgivet kampen om spilletid for de spanske La Liga-vindere, og skulle efter sigende være mere interesseret i at skifte tilværelsen ud allerede til sommer, for at sætte gang i karrieren igen.

Den portugiesiske landsholdsspiller, som jo ikke blev udtaget til Portugals VM-trup, skulle være opsat på et skifte til Premier League, hvor både Tottenham og Manchester United skulle være på jagt efter en central midtbanespiller.

Gomes kom til Barca fra Valencia i 2016, efter at spillet 78 kampe og scoret tre mål for sin tidligere klub.


Ugens mest læste

Seneste nyheder