Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Alba håber på Liverpool-sejr

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 23. maj 2018


Jordi Alba håber på Liverpool-sejr

For FC Barcelona-spillernes vedkommende er klubsæsonen desværre allerede færdig, da man i Champions League ikke nåede længere end kvartfinalerne. Men derimod rivalerne fra Madrid, som har formået at komme hele vejen igennem til finalen i Kiev, hvor man skal spille mod Liverpool FC.

I dag præsenterede Jordi Alba sammen med borgmesteren, Nuria Marín, sin såkaldte ”campus”. Her udtalte venstrebacken sig forud for lørdagens Champions League finale.

- Jeg vil have Liverpool til at vinde. Alle Barca fans ønsker at Madrid taber, ligesom alle Madrid fans ønsker at Barca taber. Sådan er livet og sådan skal det være. Vi vil skal se finalen, og jeg håber at det bedste hold vinder, der er ikke behov for at skabe drama ud af det. Det er sporten og jeg vil sove trygt lige meget hvad, udtalte den 29-årige back.

Kort efter forklarede Alba at han ingen problemer har med Real Madrid eller spillerne derfra. Han har både gode venner og landsholdskammerater og ifølge Alba, er atmosfæren mellem dem fantastisk. Derudover understreger han også at, Jordi Alba har to forskellige måder at tænke på. Han tænker enten som en fodboldspiller, eller en person og han er ikke ude på at fornærme nogen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder