Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fænomenet Ronaldo: Salah minder mig om Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. maj 2018Fænomenet Ronaldo: Salah minder mig om Messi

Den tidligere Real Madrid og Barca-stjerne, brasilianske Ronaldo, er dybt imponeret over Liverpools målmaskine, Mohamed Salah, som den brasilianske legende betegner som en "utrolig spiller", og sammenligner egypteren med Lionel Messi.

25-årige Salah har i denne sæson scoret 44 mål, endda i sin debut-sæson i Premier League, hvor den tdiligere Roma-angriber for alvor har vist sin nordafrikanske målnæse frem.

Ifølge flere eksperter er Salah nøglen til Liverpools succes i denne sæson, hvor topscoreren igen forventes at skulle spille en hovedrolle i lørdagens CL-finale, hvor Real Madrid jo venter i Kiev.

Den aldrende brasilianske legende, Ronaldo, er meget imponeret over Salah - Salah som minder om Lionel Messi, ifølge brasilianeren selv.

- Salah ? Jeg elsker ham. Han er en helt utrolig spiller med exceptionelle kompetencer, sagde Ronaldo til mediet El Partidazo de COPE.

- Han ligner Messi på mange områder. Jeg læste forleden, at Salah havde udtalt at jeg var hans inspiration i fodboldlivet. Jeg blev meget stolt da jeg læste dette.

På trods af Salahs fantastiske præstationer, er Real Madrid stadig favoritter i finalen på lørdag, hvor det jo forventes at kongeklubben vinder den tredje CL.titel i træk.

- Kampen ender 3-2 til Real Madrid, sagde den tidligere brasilianske landsholdsspiller, da han skulle spå om lørdagens CL-udfald.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder