Annonce


Annonce

Annonce

Bayern Munchen med kæmpe Messi-hyldest

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. maj 2018




Den tyske stormagt, Bayern Munchen, har, op til flere gange oplevet Messis magi, når argentineren har drysset sit tryllestøv ud over både med og modspillere - og tyskerne anerkender at den utrolige argentiner meget nemt kan betegnes som historiens bedste fodboldspiller, ved at dedikere en mindre sektion, i Allianz Arena, til netop Lionel Messi.

I 2012 scorede Barcas legende imponerende 91 mål i ét kalender-år, og slog dermed tyskeren Gerd Mullers rekord som lød på 85 mål scoret i 1972.

Kort efter at Messi havde smadret den tyske rekord, dedikerede den populære argentiner en spilletrøje til Gerd Muller med teksten "Til Gerd Muller - Et stort kram og den største respekt", stod der på trøjen.

Den nu 72-årige Gerd Muller forærede herefter trøjen til sin tidligere klub, Bayern - en meget mindeværdig gave og et unikt symbol som har fået plads på tyskernes stadiion - en spillertrøje som endda ikke er Bayern-relateret.

Gaven fra Messi fik ligeledes følgeskab af et brev fra den daværende Barca-præsident, Sandro Rosell, som også fik sendt en hilsen afsted mod Bayerns præsident, Karl-Heinz Rummenigge, med overskriften "En anerkendelse af spilleren og mennesket, Gerd Muller".
I selve brevet blev både Messi og Muller hyldet som to af verdens største legender nogensinde.

- Det er med både beundring og den største respekt for klubben, Bayern Munchen, og dens fans, hvor vi ønsker at hylde den historiske duel mellem to af verdens bedste fodboldspiller, hvor begge let kan betegnes som legender for vores klubber, skrev Rosell i brevet.

En flot gestus.

Se billeder nedenfor.

En stolt Gerd Muller viser gaven frem

Bayern Munchen med kæmpe Messi-hyldest

En stor hyldest af både Messi, men også omvendt

Bayern Munchen med kæmpe Messi-hyldest

Bayern Munchen med kæmpe Messi-hyldest Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern Munchen med kæmpe Messi-hyldest

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder