Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu vil have Monchi denne sommer

Nyheder - 31. maj 2018




Monchi er om nogen manden der forgyldes for Sevillas oprejsning. Hans fænomenale arbejde bag kulissen har sørget for det ene gode indkøb efter det andet og derfor har der sommer efter sommer været stor interesse for ham.

AS Roma snuppede ham for næsen af Barcelona, men catalanerne har ikke opgivet den stærke sportsdirektør, som ikke behøver at vise nogle papirer for at vise, hvad han kan. Hans arbejde taler for sig selv og det gør Robert Fernandéz' også - nuværende sportsdirektør i FC Barcelona.

Omend det er på et totalt andet plan. Fernandéz har været udskældt i den catalanske ledelse og tilhængerne har det svært med at finde argumenter for at skulle holde på ham. Fejl-indkøbene over de senere par år er direkte grundlag for, at præsident Bartomeu virkelig overvejer at hente Monchi ind, hvis sportsdirektøren er interesseret.

Monchi tog til Rom for et år siden, men ifølge italienske medier bliver der tale om et kort visit, da forhandlinger skulle stå for døren inden længe. Mundo Deportivo erfarer, at Monchi gerne vil til Barcelona, og det er noget, som glæder Bartomeu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu vil have Monchi denne sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder