Annonce


Annonce

Annonce

Barca opgiver: Øger Umtitis løn

Nyheder - 3. juni 2018




Samuel Umtiti har været stædig i forbindelse med sin kommende kontraktforlængelse. Franskmanden er klar over, at han har spillet en god sæson i FC Barcelona og er eftertragtet af andre europæiske topklubber.

Det har han brugt i kampen om at få en lønforhøjelse i Barcelona, men i første omgang lignede det bestemt ikke, at den catalanske ledelse var klar til at øge Umtitis løn. Nu er der gået flere måneder og ifølge Sport har Barcelona opgivet: De øger Umtitis løn, øger hans frikøbsklausul til 500 millioner euro og forlænger hans kontrakt frem til 2023.

I øjeblikket løber hans kontrakt til 2021 og han har en frikøbsklausul på 60 millioner euro hvilket nærmest alle klubber i top 5 ligaerne kan betale. Netop den første aftale om, at fastsætte frikøbsklausulen på 60 millioner euro har jaget Barcelona indtil nu; for det er en billig sum penge hvis man tager det nuværende transfermarkedet i betragtning.

Umtitis advokater forventes at lande i Barcelona i næste uge for at gennemgå papirene. Alt tyder på, at en forlængelse er lige rundt om hjørnet og det er kun godt nyt for FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca opgiver: Øger Umtitis løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder