Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona er på keeperjagt

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 4. juni 2018


Barcelona er på keeperjagt

Jasper Cillessen har været en utrolig stabil backup keeper i FC Barcelona og har præsteret under både Luis Enrique og Ernesto Valverde. Hans gode præstationer som reservekeeper har fået øjnene op hos flere europæiske klubber.

Cillessen er et varmt emne på transfermarkedet og selvom FC Barcelona ikke har planer om at sælge ham, så kan de blive presset ud i et salg, da det ikke giver mening at fastholde en keeper, som vil væk. Adskillige medier påpeger nemlig at Cillessen søger mere spilletid og det får han næppe i FC Barcelona så længe Ter Stegen er frisk.

Liverpool er det bedste bud i øjeblikket og efter Champions League-finalen, hvor Loris Karius skuffede fælt med to drops, skulle englændernes interesse for Cillessen være endnu stærkere. Liverpool er dog også interesseret i AS Romas Alisson Becker, så intet er sikkert endnu.

Cillessen kostede 13 millioner euro, men Barcelona er til at tale med, hvis der kommer et bud på 30-35 millioner euro, melder Marca. Skulle det ske, ønsker Barcelona at være forberedt på at hente en ny mand ind og derfor er de gået på keeperjagt og er begyndt at trække i rapporterne fra deres scouts, som har været rundt og kigge på målmænd.


Ugens mest læste

Seneste nyheder