Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pogba: Ingen kritiserer Messi

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 5. juni 2018


Pogba: Ingen kritiserer Messi

Manchester Uniteds Paul Pogba er i de seneste par dage blevet kritiseret for sit spil i den forgangne sæson og flere medier erfarer, at den franske landstræner Didier Deschamps har bedt sin midtbanespiller om at løfte niveauet ved VM.

Pogba er dog ikke af den opfattelse og fortæller, at han ikke har fået besked på noget. Desuden vil han ikke omlægge sit og sammenligner det med Lionel Messi.

- Jeg har altid spillet på denne måde. Jeg har vundet på denne måde. Sådan spiller jeg.

- Ingen kritiserer Messi for at gå rundt på banen. Men hvis han scorer tre mål, siger du så 'Ah, men han går jo rundt på banen'? Nej. Du kan ikke fortælle mig, hvordan jeg skal spille.

- Hvis jeg er her i dag, så er det præcis som jeg er. Ingen har fortalt mig hvordan jeg skal spille. Det er mit fodbold, og sådan er det. Folk kan lide det eller ej - jeg bliver ikke bedømt som alle andre, så jeg er ikke normal. Jeg tager det som en udfordring, fortæller Pogba ifølge AS.

Pogba har bestemt ikke været flyvende for Manchester United i sidste sæson og er da heller ikke sikker på en startplads for Frankrig under VM. Frankrig møder Danmark, Peru og Australien i gruppespillet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder