Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Argentina aflyser kamp mod Israel

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. juni 2018


Breaking: Argentina aflyser kamp mod Israel

En venskabskamp mellem Argentina og Israel, som var planlagt til at finde sted i det besatte område i Jerusalem, aflyses efter et stort pres fra det palæstinensiske fodboldforbund, beretter de argentinske medier.

Ifølge flere medier og kilder i Argentina er kampen på lørdag aflyst efter heftige demonstrationer og protester i Argentina og i Barcelona - sidstnævnte udenfor det argentinske landsholds trænings-anlæg.

Den store modstand mod den nu aflyste kamp på lørdag, kom både fra palæstinensisk side men også fra de israelske kanter, hvor den israelske oppositions-politiker, Yousef Jabareen, i fredags, mødtes med den argentinske diplomat i Israel, med henblik på at stoppe kampen på lørdag.

- Min bekymring var klar og tydelig, efter at de israelske forbrydelser mod det palæstinensiske folk i Gaza fandt sted, netop ovenpå indvielsen af den amerikanske ambassade i det besatte område i Jerusalem, sagde politikeren til argentinske medier, efter sit møde med den argentinske diplomat.

- Det er et meget farligt signal at sende fra Israel til omverden, når man ønsker at trodse alle regulativer og konventioner, og spille en fodboldkamp i Jerusalem. Messi kan simpelthen ikke ignorere alle de palæstinensiske ofrer, slog Jabareen fast.

Kultur og sportsminister i Israel, Miri Regev har, tirsdag aften, bedt den israelske minister, Benjamin Netanyahu om at tage kontakt til Argentinas præsident, med en anmodning om at eskalere sagen i håb om at få kampen genoptaget.


Ugens mest læste

Seneste nyheder