Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Eriksen vil tvinge Barca skifte igennem

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 6. juni 2018


Medie: Eriksen vil tvinge Barca skifte igennem

Tottenhams danske stjerne, Christian Eriksen, vil angiveligt forsøge at tvinge et skifte igennem, hvor fynboens drømmeklub, FC Barcelona, jo med åbne arme vil tage imod landsholdsstjernen allerede efter VM.

Det danske landsholds bedste spiller har slået sit navn fast med de stærkeste søm i værktøjskassen og anses nu som værende blandt de største midtbanestjerne i Premier League - noget som Eriksen har været i nogle år efterhånden.

Barca-interessen kommer ikke som en overraskelse for nogen, efter at Eriksen fortsætter med at brilliere for englænderne med flere pragtpræstationer sæson efter sæson.

Barca-træner, Ernesto Valverde, kan meget vel satse på Eriksen efter at Iniesta jo efterlod et gigantisk tomrum på Barcas hårdt-prøvede midtbane - et tomrum som Christian Eriksen konstant henvises til at udfylde.

Ifølge det spanske medie, Don Balon, som jo følger alle bevægelser på transfermarkedet, er den danske superstjerne klar til at forlade det engelske storhold allerede efter VM, og dermed blive den anden dansker på Camp Nou, siden Michael Laudrup.

Laudrup selv sagde følgende om sin landsmand tilbage i 2016.

- Eriksen er yderst interessant for FC Barcelona. Han passer perfekt ind i stilen.

- Christian har et eminent overblik og kan score mål. Han er måske ikke den hurtigste spiller på banen, men hans hurtige tanker gør ham unik mod alle modstandere, sagde Laudrup til danske medier.


Ugens mest læste

Seneste nyheder