Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Libanesisk medie: Messi stod bag aflysningen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. juni 2018


Libanesisk medie: Messi stod bag aflysningen

Israelske medier har, efter aflysningen af den planlagte venskabskamp mellem Argentina og Israel på lørdag, forsøgt at grave dybere i årsagerne og baggrunden for den argentinske beslutning - og alle pile peger mod Lionel Messi.

Det israelske fodboldforbund brugte de sociale medier til at annoncere aflysningen, efter at Argentina valgte at træde et skridt tilbage og dermed imødekomme de palæstinensiske nødråb om en aflysning af kampen i Jerusalem.

Juventus-stjernen og Messis argentinske landsholdskammerat, Gonzalo Higuan, stod da også frem på argentinsk tv i tirsdags og bekræftede aflysningen.

- Argentina har gjort det rigtige, sagde Higuain til argentinsk tv.

Og ifølge det store libanesiske medie, Al Mayadeen, har det palæstinensiske forbund i Sydamerika fået hjælp af Barcas superstjerne, Lionel Messi, ledsaget af holdkammeraten Javier Mascherano og den argentinske cheftræner, Jorge Sampaoli, for at få kampen på lørdag aflyst.

- Dette er en stor palæstinensisk sejr, hvor det israelske sportsministerium scorede et klart selvmål i sine ihærdige bestræbelser på at ignorere vores protester, sagde den palæstinensiske politiker i Israel, Ahmad Tibi.

- Jeg vil gerne takke Lionel Messi og Argentina for at have truffet den rigtige beslutning til fordel for sporten og mod uretfærdighederne i Palæstina, forklarede Tibi.

Jerusalem, som er den helligste by for muslimerne i den arabiske verden, skulle for første gang nogensinde have været spillestedet på lørdag - en begivenhed som nu er blevet afblæst.


Ugens mest læste

Seneste nyheder