Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

AS: Salah tilbudt til Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 6. juni 2018


AS: Salah tilbudt til Barcelona

I øjeblikket hedder Premier Leagues bedste fodboldspiller Mohamed Salah og efter en forrygende sæson for Liverpool, er rygterne om et skifte til en større klub vokset. Egypteren fokuserer lige nu på at blive klar til VM.

Onsdag morgen har mediet 'AS' dog fået besked om, at Mohamed Salahs folk skulle have tilbudt spilleren til FC Barcelona hvis catalanerne ikke får købt Antoine Griezmann. Franskmanden udtalte sig i går og slog fast, at han ikke har taget en beslutning endnu. Sport erfarer, at det lige nu ligner en forlængelse i Atletico Madrid fremfor et skifte til Barcelona.

Det er altså her, at Salah kommer ind i billedet. Hvis Barcelona ikke får held med at overtale Griezmann til et skifte, så er alternativet Mohamed Salah.

- Den egyptiske spiller er blevet tilbudt til Barcelona af folk tæt på ham. Der er forhandlinger i gang mellem klubben og Salahs folk, skriver Sport.

Der er ingen tvivl om, at Josep Maria Bartomeu og co. er overbevist om, at det er Griezmann, som de skal have fingrene i, men hvis ikke den operation får en lykkelig afslutning, så kan det altså være, at Barcelona tager brug af tilbuddet om at hente Mohamed Salah.


Ugens mest læste

Seneste nyheder