Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Griezmann passer ind i Barca

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 7. juni 2018


Messi: Griezmann passer ind i Barca

FC Barcelonas stærkeste våben, Lionel Messi, håber at spille sammen med den franske bomber, Antonio Griezmann, i den kommende sæson i Barca - mens Messi kalder Atletico-stjernen for "en fantastisk spiller".

Den franske landsholdsspiller er længe blevet sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou, hvor Barca-ledelsen længe har haft et godt øje til den populære angriber.

Franskmanden, som jo kan købes fri for 800 mil. kr., har scoret 29 mål med 13 assists i sammenlagt 53 kampe for Diego Simeones mandskab i den netop afsluttede sæson.

Ifølge mediet Mundo Deportivo, er den 27-årige velkommen i Barca, hvor den største Barca-stjerne, Lionel Messi, har givet grønt lys til Griezmann.

- Jeg har altid sagt det samme. Det er nemt at spille sammen med store spillere og Griezmann er en af de bedste. Han gennemgår en exceptionel tid i sin karriere lige nu, forklarede Messi til mediet.

- Vores træner vil se på det taktiske aspekt, men det er åbenlyst at Griezmann matcher med Barcelona.

- Om han kommer til klubben eller ej, må tiden vise. Det er ikke 100 % sikker endnu, men jo mere kvalitet Barca får tilført, jo bedre.


Ugens mest læste

Seneste nyheder