Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Twitter: Salahs agent afviser medie-historie

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 7. juni 2018




Mohamed Salahs agent har, på det sociale medie Twitter, afvist at den egyptiske stjerne-angriber skulle være blevet tilbudt til de catalanske giganter fra FC Barcelona.

Den succesfulde egyptiske landsholdsspiller scorede hele 44 mål for englænderne i sin utrolige debutsæson, efter at være blevet hentet i italienske Roma i sommers.

Det spanske medie AS berettede ellers om en konkret kontakt mellem de to storklubber, hvor hovedpersonen skulle være blevet tilbudt til Barca-ledelsen.

Og i og med at englænderne er tæt på at hente Lyons stjerne-angriber, Nabil Fekir, til England, er det kun et spørgsmål om tid, før Salah og Liverpool ser muligheder i at skyde egypteren af til netop FC Barcelona - og dermed gøre den tidligere Roma-stjerne til en af verdens dyreste spillere, ifølge mediet.

Hele postyret blev dog afvist på Twitter, da Salahs agent, Ramy Abass Issa, skød alle rygterne til jorden.

På trods af agentens afvisning på det sociale medie, er der dog aldrig røg uden at der også er en ildebrand, nu når catalanerne jo holder alle mulighederne åbne, hvis Antonio Griezmann vælger andre veje end den spanske østkyst.

Se Twitter-opdateringen nedenfor

Twitter: Salahs agent afviser medie-historie
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Twitter: Salahs agent afviser medie-historie

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder