Annonce


Annonce

Annonce

Puyol stopper som fodboldagent

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. juni 2018




Siden FC Barcelonas Carles Puyol lagde støvlerne på hylden, har legenden gået forskellige veje indenfor fodboldverdenen, hvor en af de første roller var at arbejde sammen med Andoni Zubizarreta i Barcelona - lige indtil sidstnævnte blev fyret i januar 2015.

Siden da har den tidligere Barca-kaptajn været ansat som fodboldagent, hvor han har arbejdet sammen med den tidligere Barca-spiller, Ivan de la Pena, i agent-bureauet.

Fodboldspillere som Marc Bartre, Bojan Krkic, Carles Alena, Eric Garcia og Adia Bernabe var alle en del af Puyols klienter, indtil nu hvor den tidligere CL-vinder har valgt at gå andre veje i branchen, ifølge mediet SPORT.

Ifølge kilder var det professionelle agent-arbejde aldrig noget som tiltalte Puyol i sidste ende, da legendens ærlige og menneskelige personlighed ofte var i modstrid med det hårde og kyniske agent-verden, som det jo kræves idag.

Dermed skulle Puyol nu dedikere sin tid til ambassadør-rollen for La Liga og UEFA, som skulle være den ideele rolle for den populære Barca-skikkelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Puyol stopper som fodboldagent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder