Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Engelsk klub står klar til at kapre Rafinha

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 7. juni 2018


Engelsk klub står klar til at kapre Rafinha

Rafinha har haft nogle gode måneder hos italienske Inter, men blev skadet og misser derfor VM. Det var ikke ligefrem den afslutning på sæsonen, som han havde håbet på, og samtidig er der tvivl omkring hans fremtid.

Inter godkendte nemlig en aftale, da lejeaftalen blev indgået. Heri stod der, at hvis Inter kvalificerer sig til Champions League, så skal de købe Rafinha fri for 35 millioner euro. Det gider italienerne dog ikke og de forsøger derfor ihærdigt at få prisen ned. I næste uge er der møde mellem de to klubber, hvor det ventes at komme en ende på spekulationerne.

I mellem tiden er West Ham dog kommet ind i billedet. Ifølge spanske medier har klubben sendt folk til Barcelona for at vise interesse for den brasilianske offensive spiller, men her fik de at vide, at man først skal have talt med Inter før man begynder at forhandle med andre klubber.

Hvis Inter og Barcelona vælger at droppe samarbejdet, så kan det altså være, at Rafinha flytter til England for at spille i Premier League.

Inters ønske er, at sende en spiller til FC Barcelona sammen med en mindre pose penge. Italienerne mener ikke, at Rafinha alene er 35 millioner euro værd og det er altså derfor, at de forsøger at nedsætte prisen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder