Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Abidal bliver ny sportsdirektør

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. juni 2018


Officielt: Abidal bliver ny sportsdirektør

FC Barcelona har i dag bekræftet, at Robert Fernandez ikke fortsætter i rollen som sportsdirektør. Det var helt som ventet, da ledelsen i FC Barcelona har været utilfreds med det arbejde, som han har leveret.

I samme udmelding fortæller klubben, at Eric Abidal i stedet tager over. Han bliver præsenteret i rollen den 18. juli mens Robert Fernandez' kontrakt udløber den 30. juni.

- FC Barcelona annoncerer, at Robert Fernandez ikke får forlænget sin kontrakt som førsteholdets sportsdirektør, som udløber den 30. juni i år. Klubben vil gerne takke Robert Fernandez for hans engagement og dedikation til klubben i løbet af årene og ønsker ham held og lykke i fremtiden, skriver Barcelona på sin hjemmeside før de følger op:

- FC Barcelona annoncerer også at Eric Abidal overtager rollen som førsteholdets sportsdirektør. Hans officielle præsentation finder sted mandag den 18. juli.

Dermed graver Abidal sig dybere ind i klubben og får nu en ekstrem vigtig rolle. Han skal i samarbejde med hovedchefen - sportsdirektøren - finde nye spillere til klubben.


Ugens mest læste

Seneste nyheder