Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Interview med Lionel Messi

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. juni 2018


Interview med Lionel Messi

Lionel Messi er lige nu i gang med at forberede sig til VM sammen med Argentina. Det sker i trygge rammer, da argentinerne har valgt sin base i Barcelona. I mellem tiden har Messi taget sin tid til et interview og her kom han forbi flere spændende emner.

Titler
- Champions League er stort for alle. Men der skal kamp til for at vinde. Når sæsonen starter, så er vores mål at vinde alle titler; inklusiv ligaen og Copa del Rey, for de er også vigtige for os.

Ernesto Valverde
- Valverde er ikke bange for at sige noget til nogen. Han er en god og oprtig person, som kender til fodbolden og som forbereder sig rigtig godt. Han tager god tid til at forklare sin vision og han snakker meget med spillerne.

Mulige indkøb
- Det er let at forstå gode spilere og Griezmann er en af de spillere, som går igennem et utroligt stort øjeblik i sin fantastiske karriere. Hvis han kommer, så ved træneren allerede hvor han skal spille. Vi ønsker det bedste hold i verden og derfor vil vi have de bedste spillere.

Exit mod Roma
- Der er ingen forklaring for vores exit i Rom. Vi faldt i søvn og det kostede meget. Vi var ikke klar til opgaven. Hvis du kigger på det, så tabte vi kun tre kampe i sæsonen og én af de nederlag sendte os ud af Champions League.

Kaptajn
- Jeg vil med stor ære bære anførerbindet for denne klub. Det er en stor ære. Jeg har haft spektakulære eksempler i Puyol, Xavi og Iniesta og jeg tror på, at jeg ved hvordan man tackler situationen.

Position på banen
- I fremtiden vil jeg ikke have et problem med at spille på midtbanen. Jeg har gjort det flere gange i år for Barcelona for for Argentina. Men mit spil er ikke så stationært, at jeg bliver i én position. Jeg kan lide at bevæge mig frem i banen og komme forbi spillere; at være tæt på mål.

Er Barca den sidste klub?
- Jeg har altid sagt, at i Europa vil jeg kun spille for Barcelona. Men jeg ville elske at spille i Argentina hos Newell's. Men jeg ved ikke, hvad der sker. Jeg skal tale med familien om det... der er stadig godt med tid.

VM 2018
- At vinde VM er svært. De bedste er der og derfor er det så svært at vinde. Der er mange gode spillere. Brasilien har Neymar og Coutinho, Spanien har Iniesta og Silva, Tyskland har et godt hold, Belgien har Hazard og De Bruyne, Frankrig har Griezmann og Mbappé... turneringen har mange gode spillere.

- Jeg er stolt fordi, at folk, der ikke er fra Argentina, ønsker at se mig løfte trofæet. Det giver motivation og glæde. Jeg håber, at jeg kan give tilbage ved at vinde trofæet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder