Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid snupper Rodrygo foran Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. juni 2018


Real Madrid snupper Rodrygo foran Barcelona

Rodrygo Silva de Goes er et af de største talenter i Sydamerika i øjeblikket og det har fået storklubber som FC Barcelona og Real Madrid til at udvise stor interesse. Barcelona har allerede lagt i forhandlinger med Santos, men uden at det har ført nogle vegne.

Santos afviste straks Barcelonas bud på omkring 40 millioner euro og fik samtidig beskeden om, at den brasilianske klub ikke ønsker at forhandle med catalanerne før Neymar-sagen er lukket. Købet af Neymar for fem år siden giver stadig genlyd i Barcelona og Santos og det er den brasilianske klub utilfreds med.

Efter at have afvist Barcelona, gik Real Madrid til angreb. De har ifølge Mundo Deportivo smidt 60 millioner euro (446 millioner kroner) og Santos har godkendt. Dermed ser det altså ud til, at madrilenerne snart kan bekræfte købet af den bare 17-årige Rodrygo.

Trods sin unge alder har Rodrygo i længere tid vist, hvad han kan og man sidder helt sikkert med dårlig smag i munden i Barcelona fordi man ikke formåede at lukke handlen med en spiller, som man virkelig fandt interessant.


Ugens mest læste

Seneste nyheder