Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Deschamps presser Griezmann til en beslutning

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. juni 2018


Deschamps presser Griezmann til en beslutning

Antoine er i øjeblikket stadig Atletico Madrid-spiller, men fokuserer 100 procent på VM. Han er lige nu samlet med det franske landshold og Frankrig landstræner Didier Deschamps er ikke ligefrem glad for Griezmanns situation.

I samme både er Thomas Lemar, som også har tilbud på bordet og som endnu ikke har taget en beslutning. Det er personlige ting, som Deschamps mener kan påvirke deres spil under VM. Derfor har han ifølge franske medier taget en snak med begge for at finde ud af, hvor de står. Han ønsker, at begge spillere har taget en beslutning før VM sparkes i gang.

Det har hele tiden været Griezmanns intention at beslutte sig om sin fremtid inden VM bliver sparket i gang, men der er altså kun få dage tilbage og endnu er der ikke sluppet noget ud. Den ene dag lader det til at et skifte til FC Barcelona er på vej, men så skifter vejret og så står han til en forlængelse i Atletico Madrid.

Seneste nyt i Griezmann-sagen er, at Robert Fernández og Pep Segura i søndags skulle have fortalt Ernesto Valverde, at man havde sikret sig både Antoine Griezmann og Clement Lenglet. Men endnu må det påregnes som spekulationer, da selv medierne er ganske tavse omkring transferhistorierne.

Frankrig spiller første VM-kamp om præcis en uge når de møder Australien.


Ugens mest læste

Seneste nyheder