Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho nettede i sikker brasiliansk sejr

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 10. juni 2018


Coutinho nettede i sikker brasiliansk sejr

Philippe Coutinho og Paulinho startede begge på banen, da Brasilien i dag var på besøg hos Østrig. Brasilianerne spillede en rigtig flot kamp og specielt offensiven brillerede i flere omgange mens Neymar endnu engang scorede et rigtig flot mål.

Der skulle dog gå lidt over en halv time før nettede for første gang blafrede. Det var Gabriel Jesus som var sidste mand på bolden og han sikrede de gulblusede en pauseføring på 1-0. I anden halvleg var der lidt mere held i afslutningerne og specielt efter en time diskede Neymar op med det, som alle ved han kan.

Willian trak modstandere til sig og vippede kuglen ind i feltet til Neymar. Han fik sin direkte modstander til at sætte sig i græsset, trillede bolden elegant rundt om ham før han sikkert sendte bolden mellem keeperens ben og i mål til 2-0. Kort efter blev Coutinho sendt i dybden af Firmino og Barcelona-manden sendte sikkert bolden i mål til 3-0.

Undervejs i kampen havde Paulinho også et par pæne muligheder for at komme på scoringstavlen, men han manglede den sidste skarphed i afslutningerne og mens Coutinho blev erstattet af Taison med et kvarter igen, spillede Paulinho hele kampen.

Brasilien er i VM-gruppe med Costa Rica, Schweiz og Serbien. Første kamp er mandag den 18. juni mod Schweiz.


Ugens mest læste

Seneste nyheder